Environmental health seminar - BCIT student research projects
Série de webinaires
Webinaire du NCCEH
Date du webinaire
juillet 11, 2019, 9:00am - 10:00am
Locuteur
Christine Sweezey
Michael Cai
Diane Lee
Body
La série de séminaires sur la santé environnementale du CCNSE propose des occasions d’apprendre et d’échanger des connaissances sur divers sujets touchant la santé environnementale. Ces séminaires sont offerts en personne et en ligne.
This seminar highlighted three student research projects from the BCIT Environmental Health Program.
Titles:
- Prevalence of Listeria in produce: Comparing the total number of food recalls from the result of Listeria monocytogenes, Salmonella, and Escherichia coli in the last ten years using three-year intervals.
Presented by: Christine Sweezey - Evaluating Food Safety and Edible Safety Knowledge in BC Populations
Presented by: Michael Cai - Usefulness of BC's Guideline in Educating Food Bank Operators
Presented by: Diane Lee
Les points de vue et opinions exprimés dans les webinaires ne reflètent pas nécessairement ceux du CCNSE ou de l’Agence de la santé publique du Canada.